>


Και έρχονται τα σύννεφα, ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, και μένουν

Οι τηλεοράσεις έδειχναν καλοκαιρία για τις αρχές Νοεμβρίου αλλά ο καιρός άλλαξε. Ήρθε η συννεφιά. Όλοι περιμέναμε να βγει ο Ήλιος για μέρες αλλά δεν ερχόταν. Μαζί με τους ιούς πέρασε και αυτό το καλοκαίρι. Λίγοι συμφωνούν μαζί μου ότι το καλοκαίρι αυτό ήταν ωραίο. Έχω τη τύχη να ζω σε χωριό έτσι δε κατάλαβα και πολλά από αυτά που περνούσαν στα νοσοκομεία οι συνάνθρωποι στις πόλεις.

Όλοι περιμένουν το εμβόλιο, κι αν δεν είναι όλοι, θα γίνουν όλοι. Έτσι είναι και μυαλό και σώμα σε καταστολή από μια σκοτεινή κυβέρνηση. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Παγκόσμια κυβέρνηση λένε, παγκόσμια τράπεζα. Και σιγά σιγά μπαίνουν στη ζωή μας τέτοιες έννοιες σαν και αυτές. Και σιωπηλά, χωρίς να λέμε τίποτα, μονάχα κοιτάζουμε τη φθινοπωρινή συννεφιά και βλέπουμε τις ενημερώσεις για τους ιούς από τα ΜΜΕ.

Και αυτή η συννεφιά δεν φεύγει. Και όλο η πραγματικότητα είναι σχετική με τη φύση μας.

Ήρθαν οι μέρες του Φωτός. Τέλειωσε μια εποχή. Η εποχή του Ψαριού. Μπήκαμε στο Υδροχόο Νερό θα φέρουν οι εποχές Με την ανάσταση του κυρίου να γίνετε πραγματική Τα Χριστούγεννα γεννήθηκε ο Ιχθύς και νίκησε το θάνατο το Πάσχα.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το Πάσχα.
Ισχύς εν την ένωσή.

Επισκεφτείτε την/τον συγγραφέα Γκρόβερ για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε αίσθημα Θλίψη για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε την περιοχή Αττική για περισσότερα άρθρα!
Επισκεπτείτε την αρχική σελίδα, για όλλες τις αναρτήσεις!


Προσθέστε περισσότερα

Πρέπει να είσαι μέλος

Εδώ μπορείς να γράψεις ελεύθερα.

(Επιλέξτε Εικόνες. Προεραιτικό. Μέχρι 10 Με το ctl και click)

Περισσότερες Πληροφορίες