Ήμαστε υπό κατοχή. Υπάρχει Κράτος ; "Γιατί γελάτε κύριοι;"

Μπορώ να βγω από το σπίτι μου ; Όχι !
Μπορώ ελεύθερα να αγοράσω ότι θέλω ; Οχι !
Μήπως είμαι παράνομος ; Και ποιο το έγκλημα ;
Το να βγω και να πάω κάπου να διασκεδάσω είναι έγκλημα ;
Το να φλερτάρω και να αγαπήσω και να αγαπηθώ είναι έγκλημα ;
Μήπως είμαι άρρωστος στα τελευταία μου και δεν μου το λέτε ;

Τα παιδιά μου ; Τι έγκλημα έκαναν τα παιδιά μου ; Όχι μου λες μην τα πας στο πάρκο. Γιατί ; Γιατί λέει υπάρχουν και άλλα παιδιά ! Και γράφω για τα παιδιά, τα δικά μου του άλλου.
Μου λες για μια εκπαίδευση που είναι παίδευση χωρίς το Εκ. Εντάξει έβαλες το παιδί μου να κοιτάει ένα κινητό και το λες αυτό μάθημα ; Πού είναι η ευχαρίστηση του διαλύματος το κολατσιό το φλέρτ στην τελική. Τα πειράγματα.

Τι χαρακτήρα θα διαμορφώσει το παιδί μου μπροστά σε μια συσκευή ; Να σου πω εγώ ! Δεν θα είναι σαν και εμένα. Γιατί εγώ στο δημοτικό έπαιζα μπίλιες. Ακόμα έκανα και επικίνδυνα πράγματα ΑΛΛΑ η μαμά μου δεν με κλείδωνε μέσα σε ένα σπίτι.

Για ποια Δημοκρατία μιλάτε Κύριοι. Των φαρμάκων και τον εμβολίων των ιόν και τη θνησιμότητα αυτών.
Σαν να παίζουμε ψείρες, έχεις την ψείρα και μην με ακουμπάς γιατί θα πάρεις την ψείρα αλλά αν φοράς μάσκα η ψείρα δεν θα μπορεί να την περάσει άρα δεν κολλάς και αν είναι έτσι που είναι το κράτος ;

Το κράτος απαρτίζετε από τους πολίτες και την κοινωνία, τους κρατικούς λειτουργούς και τους πολιτικούς. Σωστά ; Που είναι το "κράτος Ελλάδα" που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε κάτι τόσο εύλογο όσο είναι η παροχή υγείας και πρόνοιας για τους πολίτες του. Το κράτος μας είναι πρόστιμα των 300 ευρώ και λεφτά. Τίποτα άλλο δεν βλέπω. Α υπάρχει και το δικαστικό σύστημα και η αστυνομία.

Εισπράττω Πληρώνω είναι το κράτος Ελλάδα. Και τα τρώω τα υπόλοιπα και δανείζομαι για να σωθώ και να μη χάσω την καρέκλα μου ο (πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος "Κυρ. Μητσοτάκης"). Όλοι την πάρτη τους Τα λεφτά.

Αυτό ήμαστε ΛΕΦΤΑ Όλα είναι λεφτά. Και Εγώ και Εσύ και το παιδί σου και η γιαγιά σου, Το αμάξι σου το σπίτι σου Η δουλειά σου οι Φόροι και οι εισφορές σου ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ.

Ε ναι λοιπών είμαι λεφτά. Και διακινδυνεύω με αυτό το άρθρο γιατί δεν έχω όσα λεφτά πρέπει να έχω αν γίνει το άρθρο μου στο κοινωνικό διάσημο. Δεν έχω λεφτά να υποστηρίξω αυτά που λέω.

Ελλάδα είναι Ο Ελύτης, Η Μάρω Κοντού, Ο Κωνσταντάρας. Ελλάδα είναι ο Ωνάσης, ο Θανάσης Βέγγος. Οι γαλάζιες θάλασσες μας. Τα βουνά μας. Τα μέρη που ζούμε. Το νερό.

Αυτή την Ελλάδα δεν μου την έδωσε κανένας Κυρ. Μητσοτάκης. Μου την έδωσε ο Αίσωπος, Ο Οδυσσέας.
Αυτή η ΓΗ που πατάς την ελευθέρωσαν ο Αρης Η Φιλική εταιρία Τα κρυφά σχολειά, το πολυτεχνείο.

Μην περιμένεις να σε σώσει ο Κυρ. Μητσοτάκης αν θέλεις να λέγεσαι Έλληνας. Κανένας πολιτικός. Κανένας γιατρός Κανένας Επιστήμονας.

Αυτός που θα μας σώσει είναι ο τίμιος ο εργατικός αυτός που έχει ορθή λογική. Αυτός που δεν έχει τηλεόραση Ούτε υπολογιστή.
Γιατί αυτός ξέρει καλύτερα από όλους μας τι θα πει να είσαι Έλληνας.

Περισσότερα Status από τον συγγραφέα Γκρόβερ