Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για τα εγγόνια σου. Θα τους το φέρει ο Αγιος Βασίλης μέσα σε ένα φάκελο.

Με τι θα χαρεί το παιδί; Με μια barbie, με ένα πιστόλι που πετάει νερό ή μια ροζ φούσκα ; Ένα παντελόνι ίσως ;
Με αυτά και αυτά τόσα χρόνια μα κανένας δεν έχει σκεφτεί κάτι με μικρή αξία που "πιθανών" θα βγάλει, οικονομικά τις σπουδές του το παιδί.

Bitcoin κάνε του δώρο, μικρό ποσό 50 ή και 100 ευρώ. Το πορτοφόλι και τον κωδικό του μπορείς να το εκτυπώσεις και να το έχει μέσα σε έναν φάκελο. Μέχρι το παιδί γίνει μεγάλο και το εξαργυρώσει για να σπουδάσει.

Σήμερα η τιμή για 100 ευρώ είναι 0.00620695 bitCoin αλλά οι εμπνευστές του το μετρούν σε mBitCoin δηλαδή 6.20695 mbitcoin. Αυτό το αναφέρω για να πω ότι η βασική μονάδα μέτρησης του bitCoin είναι το χιλιοστό του. Αρα προορίζετε για πολλά κέρδη.

Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο να το κάνει κάποιος χωρίς πολλές γνώσεις. Αλλά υπάρχουν πολλά άρθρα στο διαδίκτυο που θα σε καθοδηγήσουν. Ψάξε στη google "αγορά bitcoin" αφού τα αγοράσεις ψάξε και βρες το καλύτερο bitcoin πορτοφόλι, εγώ χρησιμοποιώ το electrum.

Δημιούργησε ένα πορτοφόλι και φύλαξε τον κωδικό που θα σου δώσει.
Βάλε στη διεύθυνσή που θα μοιάζει με αυτό bc1q3vsxsp746mhdtfkqxmswnjzcpte3c26m6rhzf3 και στείλε στο πορτοφόλι σου τα mbitcoins που αγόρασες. Περίμενε να εμφανιστούν στο λογαριασμό σου.

Όταν τελειώσεις πάτα πληροφορίες λογαριασμού και μετά QR code. Σώσε το Σώσε και τον μεγάλο κωδικό που έβαλες στην δημιουργία του πορτοφολιού και εκτύπωσε τα.


Βάλτο στην κάλτσα και άφησε το να αυγατίσει.
Σε 15 20 χρόνια μπορεί να γίνει x1000 ή 10χ ή να μην υπάρχει το bitcoin αλλά όλοι για ένα όνειρο ζούμε.

Περισσότερα Status από τον συγγραφέα Γκρόβερ