Τι είναι το kratom ; Τεράστιο πρόβλημα για την υγεία.

Το kratom είναι ένα φυτό που προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία, κυρίως από τις χώρες της Ινδονησίας, της Ταϊλάνδης και της Μαλαισίας. τα φύλλα του kratom περιέχουν φυσικές ενώσεις που λειτουργούν ως ψυχοδραστικά και μπορούν να προκαλέσουν αναλγησία, ευφορία, αίσθηση χαλάρωσης και ενίσχυση της διάθεσης.

Αν και το kratom χρησιμοποιείται παραδοσιακά από κάποιες κοινότητες στην Ανατολική Ασία για ιατρικούς και ψυχοκοινωνικούς λόγους, έχει αρχίσει να αποκτά δημοτικότητα και ως εναλλακτική θεραπεία σε άλλα μέρη του κόσμου. Το kratom συνήθως καταναλώνεται σε μορφή φύλλων που μασιέται, ως τσάι, σε μορφή κάψουλων ή εκχυλίσματος.

Ωστόσο, η χρήση του kratom έχει προκαλέσει ανησυχίες ως προς την υγεία και την ασφάλεια. Υπάρχουν αναφορές για αρνητικά επιπτώσεις όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες δόσεις ή για μακροπρόθεσμη χρήση. Ορισμένες από αυτές τις επιπτώσεις περιλαμβάνουν ναυτία, ζάλη, διάρροια, ξηρότητα στο στόμα, απώλεια όρεξης, δυσκοιλιότητα και υπνηλία. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, η χρήση kratom μπορεί να οδηγήσει σε εξάρτηση, διαταραχές της συμπεριφοράς και προβλήματα υγείας του ήπατος.

Προσθέστε περισσότερα

Εδώ μπορείς να γράψεις ελεύθερα.

(Επιλέξτε Εικόνες. Προεραιτικό. Μέχρι 10 Με το ctl και click)


Περισσότερες Πληροφορίες