>


Δημοκρατία!

Ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται μυστήρια. Το φυσικό περιβάλλον που βλέπει με τα μάτια το αντιλαμβάνεται, όπως γίνετε με όλες του τις αισθήσεις. Συνδυάζει πληροφορίες από την αντίληψη του, κρίνει βγάζει αποτελέσματα και τα εκφράζει.Η κοινωνία αποτελείτε από ξεχωριστές ανθρώπινες ύπαρξής όπου η κάθε μια έχει τη δική της μοναδική αντίληψη και έκφραση. Για να συμβιώσει ολόκληρη η κοινωνία χωρίς να αφανιστεί ή υποβιβαστεί κάποια ύπαρξη εφευρέθηκε η δημοκρατία. Για να υφίστατε η δημοκρατία σε μια κοινωνία ανθρώπων υπάρχει ένας μόνο κανόνας που πρέπει να τον σέβονται όλοι καθολικά. Αυτός

ο κανόνας είναι ότι είμαι ελεύθερος να αντιληφθώ ότι θέλω να κρίνω όπως θέλω αλλά να εκφράζομαι σύμφωνα με τους νόμους που έχουμε από κοινού ψηφίσει. Όποιος επιβληθεί με οποιοδήποτε τρόπο στην ύπαρξη κάποιου άλλου και παραβεί τους νόμους απομακρύνετε από τη κοινωνία.Θεωρητικά αυτό είναι η δημοκρατία που ο καθένας το έχει κάνει καραμέλα και το επικαλείται όταν θέλει να αποδείξει ότι είναι περισσότερο σωστός από κάποιον άλλον.

Δημοκρατία είναι να λέω και να πράττω ότι θέλω, χωρίς να έχω επιπτώσεις, εφόσον δεν βλάπτω την ύπαρξη κάποιου άλλου.

Μπορώ όμως να επηρεάσω την αντίληψη μελών της κοινωνίας έτσι ώστε να είμαι σωστός απέναντι στη δημοκρατία και να κάνω ότι θέλω χωρίς επιπτώσεις. Αυτή είναι μια υπόθεση που ναι μεν είναι πιθανό να συμβεί αλλά δεν το επιτρέπει η συνείδηση. Όποιος πάει ενάντια στην συνείδηση του επηρεάζει την κρίση του άρα την αντίδραση του άρα την θεία ύπαρξη του. Επίσης επηρεάζει την κοινωνία και τους νόμους της.Τα χιλιάδες χρόνια εξελίξεις της κοινωνίας έχουν σαν αποτέλεσμα το θόλωμα της δημοκρατίας άρα και της κρίσεις των ανθρώπων. Στα χρόνια μας κανένας ενήλικος άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος μέχρι και στη κρίση έχουν μπει καλούπια έχουν δημιουργηθεί νέοι κανόνες και νέες μορφές απόρριψης από την κοινωνία. Η Φυλακή είναι ο κήπος της Εδέμ για κάποιον που δεν έχει βάρος στη συνείδηση του. Στον έξω κόσμο όποιος δεν είναι σε ένα από τα 10 20 επιτρεπτά καλούπια χάνετε, εξαφανίζετε δεν ονομάζετε άνθρωπος και σαν ύπαρξη όλη η κοινωνία τον βάζει στην άβυσσο εν ζωή. Τα κριτήρια στα οποία κρίνετε ένας άνθρωπος για το αν μπει στην άβυσσο ή όχι είναι καθαρά ταξικά. Όποιος γεννήθηκε φτωχός είναι αναγκασμένος στη μια και μοναδική του ζωή να υπηρετεί αφεντικά με όλες τις διαστάσεις της μοναδικής ύπαρξης του.Ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί ο θεός ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί η ψυχή αλλά η συνείδηση πέρα ότι αναφέρετε στο σύνταγμα είναι διακριτή. Όταν θες να κάνεις κάτι αλλά δε σε αφήνει κάτι μέσα σου φταίει η συνείδηση. Η συνείδηση είναι το περπατημένο τούνελ από την φυσική ύπαρξη μέχρι την αιώνια ύπαρξη. Είναι το τούνελ που προχωρήσαμε για να γεννηθούμε και αυτό που θα περπατήσουμε όταν πεθάνουμε. Είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο. Είναι ο λόγος που πιστεύουμε στο θεό, που προσευχόμαστε. Σε αυτό το τούνελ κρύβονται οι μεγαλύτεροι φόβοι μας τα κρυφά μας πάθει από εδώ πηγάζει η οργή.

Η συνείδηση προϋπήρχε των πάντων μιας και δεν έχει ηλικία. Είναι αυτή που μας εξελίσσει σαν ανθρωπότητα μιας και δεν έχει όρια μνήμης ή επικοινωνίας. Η συνείδηση παρέχει μια συνεχείς ροή ενέργειας από την άυλη ύπαρξη μας στην υλική. Όταν με κάποιο τρόπο κάποιος την υποτιμήσει και πάει αντίθετα με τις εντολές της βουλώνει την σήραγγα. Όπως τα ηφαίστεια συσσωρεύει ενέργεια μέχρι να κάνει έκρηξη. Όλες οι αρρώστιες και οι βίαιες συμπεριφορές είναι αποτέλεσμα

της έκρηξης. Πάντα σκάει Πάντα εκτονώνετε Κανείς δε μπορεί να διαβεί το μονοπάτι της αν είναι βουλωμένο.

Πρώτα θα καθαρίσει ο δρόμος και μετά θα έρθει ο θανόντας, αντιμέτωπος με τα πάθη του και τις φοβίες στο τελευταίο του ταξίδι.Τα παιδιά έχουν καθαρή συνείδηση , δεν φοβούνται και τα λένε αφελή, δεν έχουν πάθη. Όσο μεγαλώνει το παιδί και έρχεται σε επαφή με τη διεφθαρμένη κοινωνία αποκτάει φοβίες άμυνες και αρέσκεται να αντιγράφει πάθη. Όταν βάλει τις βάσεις αυτές θεωρείτε ενήλικας.Για τον ταπεινό άνθρωπο η ύπαρξη είναι θεία. Έχει χαραγμένο στο τούνελ της συνείδησης νήμα για την επιστροφή του. Σέβεται την ύπαρξη του άλλου όσο προβληματική και να είναι όπως σέβεται την δική του ύπαρξη. Έχει την ικανότητα να υπηρετεί χωρίς την υλική επιβράβευση.

Έτσι νιώθει υγιής και είναι υγιής.

Στους ταπεινούς οφείλετε η ύπαρξη της δημοκρατίας.

Όλες οι υπόλοιπες υπάρξεις είναι κλόουν ζογκλέρ και θηριοδαμαστές στο τσίρκο της ανθρωπότητας. Κάνουν τα πάντα για την ανθρώπινη εικόνα τους και δεν έχουν ίχνος πνευματικότητας. Η ταπείνωση και η πνευματικότητα για αυτούς όλους είναι εργαλεία χειραγωγησης των υπολοίπωΜόνο η μόρφωση ελευθερώνει συνειδήσεις. Η μόρφωση διαμορφώνει την αντίληψη, χτίζει την κρίση άρα και την έκφραση. Ο μορφωμένος άνθρωπος είναι ο δημιουργός και ο υποκινητής της δημοκρατίας. Όσο ποιο μορφωμένη είναι μια κοινωνία τόσο ποιο δημοκρατική είναι, τόσο λιγότεροι φόβοι υπάρχουν, τόσο λιγότερα πάθη. Ο δείκτης ελευθερίας μιας κοινωνίας είναι η μόρφωση των μελών της. Μπορεί να επιτευχθεί ο επί γης παράδεισος με την μη ύπαρξη φόβου για το θάνατο μέσω της μόρφωσης και αυτό θα συμβεί σε μερικά χρόνια λόγο της ελεύθερης πρόσβασης σε όλες τις πληροφορίες του διαδικτύου.Η μη ύπαρξη φοβιών σημαίνει ταξίδι μέσω του τούνελ της συνείδησης στο αιώνιο. Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να ταξιδεύει στο άχρονο μέσω του διαλογισμού της προσευχής και της ακινησίας. Το πρώτο βήμα είναι να εξημερώσει τα πάθη του το επόμενο βήμα είναι να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Όσο περισσότερος διαλογισμός τόσο μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στο άχρονο στο αιώνιο. Και στο σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος έτσι κάλλιστα μπορώ να κάνω αυτή τη παρομοίωση μιας και θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας εσωτερικός αόρατος μικρόκοσμος παρά μόνο εγώ και το σύμπαν μέχρι τη γέννηση του σύμπαντος μας και ακόμα παραπέρα.Η συνείδηση είναι η τρύπα στο χωροχρόνο που δημιουργήθηκε από την άπειρη ταχύτητα όταν ήρθα από τη αρχή του σύμπαντος σε αυτή τη χρονολογία της γης. Δεν ήρθα τυχαία το επέλεξα όπως κάναν όλες οι υπάρξεις. Δεν ήρθα χωρίς λόγο και σκοπό έχω και λόγο ύπαρξης αλλά έχω και σκοπό όπως όλες οι υπάρξεις.

Οι ασυνείδητη νομίζουν ότι το σώμα τους ζούσε από από πάντα και θα ζουν για πάντα και έτσι συμπεριφέρονται στη κοινωνία. Δεν αναγνωρίζουν κανένα είδος ύπαρξης, η αντίληψη τους περιορίζετε στα υλικά η κρίση τους είναι από κρέας. Πολεμούν την λυσσασμένα την πνευματικότητα με τις περιορισμένες ικανότητες τους. Αυτοσκοπός τους είναι η η τυφλή εξουσία απέναντι σε οτιδήποτε ζωντανό ή μη. Χρησιμοποιούν την γνώση μόνο για να εξουσιάζουν σε αντίθεση με τους πνευματικούς που εξελίσσονται μέσω αυτής. Αναπτύσσουν την τεχνολογία για να μπορούν να εξουσιάζουν. Ακριβός επειδή μόνο εξουσιάζουν συγκέντρωσαν όλον τον πλούτο. Πάντα βρίσκονται ένα βήμα ποιο μπροστά στα πάντα γιατί πληρώνουν τους ποιο πνευματικούς. Δεν έχει σημασία τι δημιουργούν αλλά πως το χειρίζονται. Έτσι κάθε φορά που χρησιμοποιούν ένα εργαλείο τους για την εξουσία όλοι οι υπόλοιποι το χρησιμοποιούμε για όλους τους άλλους λόγους εκτός της εξουσίας. Έτσι η βαβυλωνία ψηλώνει από τη μια δίνουν ύψος οι πλούσιοι και από την άλλη ο συνειδητόποιημένος κόσμος την κάνει δυνατή κατασκευή για να μη πέσει.

Οι χαζοί εξουσιάζουν.

Όσο ποιο χαζός είναι κάποιος τόσο περισσότερο του αρέσει η εξουσία. Οι έξυπνοι γνωρίζουν πως μπορούν διαχειριστούν την εξουσία. Έτσι το έξυπνο αφεντικό διαχειρίζεται το ανθρώπινο δυναμικό του ώστε να ωφεληθεί όλο το σύνολο ενώ το χαζό αφεντικό δεν τον νοιάζει αρκεί να βγάζει χρήματα εις βάρος οπουδήποτε μπορεί να εξουσιάσει.

Επισκεφτείτε την/τον συγγραφέα Εξάρχης για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε αίσθημα Δημιουργία για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε την περιοχή Κεντρική Ελλάδα για περισσότερα άρθρα!
Επισκεπτείτε την αρχική σελίδα, για όλλες τις αναρτήσεις!


Προσθέστε περισσότερα

Πρέπει να είσαι μέλος

Εδώ μπορείς να γράψεις ελεύθερα.

(Επιλέξτε Εικόνες. Προεραιτικό. Μέχρι 10 Με το ctl και click)

Περισσότερες Πληροφορίες