>


Ζούμε στο matrix !

Ξέρω για τον χρόνο ... Το δείχνει το ρολόι και τα ημερολόγια. Πολύ καλά τώρα είναι 15:12 σε ένα λεπτό θα είναι 15:13.
Άραγε πόσος χρόνος περνάει σε ένα λεπτό. Υπάρχουν δευτερόλεπτα, δέκατα του δευτερολέπτου ... ως δισεκατομμύρια υποδιαιρέσεις του δευτερολέπτου.

Ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται, σαν στιγμή κάποια δευτερόλεπτα ... Στο υπόλοιπο χρόνο για να περάσει η στιγμή δεν τον αντιλαμβάνεται.
Αλλά και η ύλη δεν είναι συμπαγής, είναι νετρόνια και πρωτόνια που συνεχώς κάνουν κύκλους δίνοντας μας την δυνατότητα να αγγίξουμε εικονικά αντικείμενα.

Οπότε πρέπει να υπάρχει μια μνήμη στο σύμπαν μέσα στο άπειρο του χρόνου και της ύλης.

Η αντίληψη η συνείδηση η εν συναίσθηση είναι ανώτερες αξίες και μας κάνουν ανθρώπους αλλά που είναι, που βρίσκονται;

Κάτι υπάρχει εκεί έξω αλλά και κάτι μέσα μας. Ο εγκέφαλος είναι ένας αποκωδικοποιητής αισθήσεων. Δεν βλέπουμε όλοι το ίδιο ούτε έχουμε ίδια αντίληψη.

Είμαστε σαν ένας καλορυθμισμένος υπολογιστής ή ένα πρόγραμμα που τρέχει κάπου, σε ανώτερο επίπεδο.

Ναι ζούμε στο Matrix.

Αν νομίζουμε ότι ζούμε και ελέγχουμε την ζωή μας. Τότε στο χιλιοστό του δευτερολέπτου κάποια δύναμη μας προστατεύει; Εκεί στο χιλιοστό της καμπυλότητας του χρόνου πως υπάρχουμε και συνεχίζουμε τι ζωή μας μέσα σε μια ενέργεια δονήσεων υλική. Πάνω σε ένα πλανήτη στο ηλιακό σύστημα στο γαλαξία και στο σύμπλεγμα γαλαξιών στο σύμπαν;

Επισκεφτείτε την/τον συγγραφέα Ιερός για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε αίσθημα Δημιουργία για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε την περιοχή Κεντρική Ελλάδα για περισσότερα άρθρα!
Επισκεπτείτε την αρχική σελίδα, για όλλες τις αναρτήσεις!


Προσθέστε περισσότερα

Πρέπει να είσαι μέλος

Εδώ μπορείς να γράψεις ελεύθερα.

(Επιλέξτε Εικόνες. Προεραιτικό. Μέχρι 10 Με το ctl και click)

Περισσότερες Πληροφορίες