>


Χορευοντάς Με Σκιές. Το ΧΜΣ είναι ένα βιβλίο που εξυστωρεί περιπέτειες και αντιλήψεις με τη χρήση ψυχοενεργών βοτάνων.

1ο. Χορεύοντας με σκιές

Ξαφνικά άνοιξαν πόρτες στο δωμάτιο. Από τη μια μπήκε μέσα ο ντίλερ από την Ισπανία λέγοντας μου "Αυτό δεν είναι παιχνίδι". Το κάνει συχνά μιας και άλλος είχε ανάλογη εμπειρία με τον συγκεκρημένο ντίλερ.
Το ένα κεφάλι έγινε ασπρόμαυρο το άλλο γέμισε χρώμματα. Ναι έχω δύο κεφάλια, μα γιατί το έγχρωμο κόλησε και δε μπορώ να το κουνήσω ; Μά δε το βλέπω ποια. Εξαφανίστικε. Έμεινα με ένα κεφάλι ασπρόμαυρο. Ίσως έτσι να είναι καλύτερα. Κουνάω το χέρι και τι να δώ. 15 χέρια σε απόλυτο λευκό χρώμα ακολουθούν την κίνηση μου. Χωρέυω. Οι αρχέγωνες Αφρικάνικες ψυχές βγαίνουν από το σώμα μου και ακολουθούν κάθε μου κίνηση χωρεύοντας μαζί μου στο κύκλο. Κουράστικά. Θέλω να κιμηθώ. Μα τα οποιούχα δεν με μπερδεύουν ούτε νιώθω πόνο ή μάλλον δεν νιώθω το ίδιο, ούτε πόνο ούτε το σώμα μου. Νιώθω ελαφρείς Δεν σκέφτομαι. Είμαι πολύ κουρασμένος πάω κοιμάμε. Καμμία αίσθηση ότι κοιμάμε, τίποτα, το απόλυτο κενό. Ξυπνόντας οι σκιές δεν έχουν φύγει, με ακολουθούν σε ότι και να κάνω.
Πέρασαν οι μέρες οι μήνες τα χρόνια και αυτό που έμεινε είναι ότι δεν έχω καμμία σχέση με τους γονείς μου. Η δύναμη μου ξεπερνά το φυσιολογικό. Και σωματική και πνευματική και εγγεφαλική δύναμη. Μάλλον δε θα πεθάνω ποτέ και αυτό με τρομάζει.
Αλλά το iboga δε μπορώ να το ξαναπάρω. Από μια πόρτα μέσα μου στο αποκορύφωμα της εμπειρίας μπήκα εγώ ταξιδεύοντας από την φωτινή αρχαία Ελλάδα και μου είπα ότι δε πρέπει να το ξαναπάρω. Με πίστεψα γιατί δεν είναι παιχνίδι όπως τα άλλα.

2. Η συννενοχή της σιωπής

Πραγματικά τα πράγματα δεν είναι καλά. Όσες φορές και να προσπάθησα να μηλίσω φυμώθικα κινηγήθηκα φυλακίστικα. Η συννενοχή είναι η πνευματική ασθένια της εποχής και εκφράζετε με τη σιωπή. Δε σωπένω άλλο , συνένοχος στο έγγλημα δε θα γίνω ποια. Να συνενέσω έτσι ώστε να μου κρύψουν τον χαρακτήρα μου και την ίδια μου τη ζωή είναι ακραίο και δε το επιτρέπω. Θα μηλάω για ψυχοενεργά βότανα. Τα φάρμακα έχουν ζωή 100 χρόνων ενώ η φύση είναι άποιρη. Αυτή εμπιστεύομαι και η θεία φύση με έχει εξασκήση και με έχει κάνει αυτό που είμαι, δε την προδείδω για να γλυτώσω κάτι από τη ζωή μου φοβόμενος την κρατική καταστολή. Μέρος του κράτους είμαι όπως όλοι και ωφείλει να με υπηρετεί. Οι καταστάσεις της συνείδησης είναι άπειρες, προσφέρουν νέες εμπειρίες. Τι και αν δεν πάω στη USA που είναι το όνειρο μου αφού μου φτάνει το ότι έφαγα κάκτους και ύπια ayahuasca σαν τους Native Americans. Η γιατί να ταξιδέψω στην Ρωσία να φάω το μανιτάρι που έτρωγε ο Μπακούνιν, τα θυριώδει amanita pantherina ; Ακόμα και στις Φιλιπίνες έχω πάει με το ντόπιο Kratom.

3. Κόσμον Γέννησης.

Το αντίθετο της καταστροφηκής πυρινικής είναι η δημιουργεία χώρου και χρόνου. Αυτό έγινε στο CERN. Το ίδιο έγινε και στο δικό μας σύμπαν. Θεός υπάρχει τελικά ; Δε νομίζω. Υπάρχει μια κατάσταση 2 αντιθέτων που συγκρούετε για να δημιουργηθεί κάτι νέο περισσότερο εξελιγμένω. Ότι συγκρούετε είναι αντίθετο. Το yin yan εκφράζει την ισσοροποία. Το σύμπαν είναι άπειρο και δεν έχει χρόνο. Το χρόνο τον έχει η βαρύτητα. Στο διάστημα μακριά από τους πλανήτες υπάρχει το άχρονο, αλλού διαστρεβλόνετε ο χώρος και ο χρόνος. Ο χρόνος και ο χώρος είναι σχετικά. Δε μπορούμε να συγκρηθούμε σαν φυλή ούτε με τους Maya ούτε με τους Τιτάνες. Οι Maya συγκρούστικαν με τους Τιτάνες και δημιούργησαν μια γη και πέθαναν από τη βία της ύλης. Η γη είναι μέσα στο σύμπαν έτσι ταξιδεύει και αυτή μέσα του. Είναι φυσικός οργανισμός. Δεν είναι δόγματα όλα τα παραπάνω είναι μια προσπάθεια εξιστόρισεις μιας συνειδισιακής κατάστασης. Το LSD βγάζει τέτοιες καταστάσεις. Η προφητεία είναι ότι συγκρούστικαν σε κατάσταση Υχθείος το αρσενικό και το θυλικό γιαυτό υπήρχε τόσο βία τώρα που είμαστε στον αστερισμό της αφθονίας και του νερού θα εξαληυθεί η βία έτσι μπήκαμε ήδη στον Ορθόδοξο παράδεισο.

4. Πέρα από τα όρια εξουσία.

Η φύση πρόβλεψε να μάθει στον άνθρωπο ορισμένες μορφές εξουσίας. Αυτό το έκανε μέσα από εξουσιαστικά ψυχοενεργά βότανα. Το όπιο και τα φύλα κόκας. Δεν είναι εύκολο να ξέρει κάποιος τι έγινε όταν πήγαν με όπλα και σκότωναν Ινδιάνους. Η κόκα δε πολεμάει το ίδιο με το όπιο. Ούτε ο θάνατος είναι ίδιος.
Με τον Χίτλερ η εξουσία ξέφυγε, μέχρι και ηρωίνη εφύβραν και μετά από τη πτώση την έδωσαν στη Bayer για τον πόλεμο. Η μη ύπαρξη πόνου που φέρνουν τα οπιούχα φέρνει το πόλεμο σε άλλες διαστάσεις. Το ποιο πιθανό είναι όλη αυτή η υποχθόνια μάχη που γινετε να οφείλετε στην "Η". Ο πόλεμος του εγγεφάλου ωφείλετε στη κοκαΐνη.

5. Δημοκρατεία

Η ζωή είναι ένα μυστήριο χάρισμα θεού.

Ο άνθρωπος αντιλαμβάνετε μυστήρια. Το φυσικό περιβάλλον που βλέπει με τα μάτια το αντιλαβάνετε, όπως γίνετε με όλες του τις αισθήσεις. Συνδιάζει πληροφορίες από την αντίληψη του, κρίνει βγάζει αποτελέσματα και τα εκφράζει.

Η κοινωνία αποτελείτε από ξεχωριστές ανθρώπινες υπάρξης όπου η κάθε μια έχει τη δική της μοναδική αντίληψη και έκφραση. Για να συμβιώσει ολόκληρη η κοινωνία χωρίς να αφανιστεί ή υποβιβαστεί κάποια ύπαρξη εφευρέθηκε η δημοκρατία. Για να υφήστατε η δημοκρατία σε μια κοινωνία ανθρώπων υπάρχει ένας μόνο κανόνας που πρέπει να τον σέβονται όλοι καθολικά. Αυτός ο κανόνας είναι ότι είμαι ελεύθερος να αντιληφθω ότι θέλω να κρίνω όπως θέλω αλλά να εκφραζομαι σύμφωνα με τους νόμους που έχουμε από κοινού ψηφίσει. Όποιος επιβληθεί με οποιοδήποτε τρόπο στην ύπαρξη κάποιου άλλου και παραβεί τους νόμους απομακρίνετε από τη κοινωνία.

Θεωριτικά αυτό είναι η δημοκρατία που ο καθένας το έχει κάνει καραμέλα και το επικαλείτε όταν θέλει να αποδείξει ότι είναι περισσότερο σωστός από κάποιον άλλον.

Δημοκρατία είναι να λέω και να πράτω ότι θέλω, χωρίς να έχω επιπτώσεις, εφόσων δεν βλάπτω την ύπαρξη κάποιου άλλου.

Μπορώ όμως να επιρεάσω την αντίληψη μελών της κοινωνίας έτσι ώστε να είμαι σωστός απέναντη στη δημοκρατία και να κάνω ότι θέλω χωρίς επιπτώσεις. Αυτή είναι μια υπόθεση που ναι μεν είναι πιθανό να συμβεί αλλά δεν το επιτρέπει η συνείδηση. Όποιος πάει ενάντια στην συνείδηση του επιρεάζει την κρίση του άρα την αντίδραση του άρα την θεία ύπαρξη του. Επίσης επιρεάζει την κοινωνία και τους νόμους της.

Τα χιλίαδες χρόνια εξέληξεις της κοινωνίας έχουν σαν αποτέλεσμα το θόλωμα της δημοκρατίας άρα και της κρίσεις των ανθρώπων. Στα χρόνια μας κανένας ενήλλικος άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος μέχρι και στη κρίση έχουν μπεί καλούπια έχουν δημιουργήθεί νέοι κανόνες και νέες μορφές απόριψης από την κοινωνία. Η Φυλακή είναι ο κοίπος της εδέμ για κάποιον που δεν έχει βάρος στη συνείδηση του. Στον έξω κόσμο όποιος δεν είναι σε ένα από τα 10 20 επιτρεπτά καλούπια χάνετε, εξαφανίζετε δεν ονομαζετε άνθρωπος και σαν ύπαρξη όλη η κοινωνία τον βάζει στην άβυσσο εν ζωή. Τα κρητίρια στα οποία κρίνετε ένας άνθρωπος για το αν μπει στην άβυσο ή όχι είναι καθαρά ταξικά. Όποιος γεννήθηκε φτωχός είναι αναγκασμένος στη μια και μοναδική του ζωή να υπηρετεί αφεντικά με όλες τις διαστάσεις της μοναδικής ύπαρξης του.

Ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί ο θεός ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί η ψυχή αλλά η συνείδηση πέρα ότι αναφέρετε στο σύνταγμα είναι διακριτή. Όταν θες να κάνεις κάτι αλλά δε σε αφήνει κάτι μέσα σου φταίει η συνείδηση. Η συνείδηση είναι το περπατιμένο τούνελ από την φυσική ύπαρξη μέχρι την αιώνια ύπαρξη. Είναι το τούνελ που προχωρίσαμε για να γεννηθούμε και αυτό που θα περπατήσουμε όταν πεθάνουμε. Είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο. Είναι ο λόγος που πιστεύουμε στο θεό, που προσευχόμαστε. Σε αυτό το τούνελ κρύβονται οι μεγαλοίτεροι φόβοι μας τα κρυφά μας πάθει από εδώ πηγάζει η οργή.

Η σνείδηση προυπήρχε των πάντων μιας και δεν έχει ηλικία. Είναι αυτή που μας εξελήσει σαν ανθρωπότητα μιας και δεν έχει όρια μνήμης ή επικοινωνίας. Η συνείδηση παρέχει μια συνεχείς ροή ενέργιας από την αύλη ύπαρξη μας στην υλική. Όταν με κάποιο τρόπο κάποιος την υποτιμείσει και πάει αντίθετα με τις εντολές της βουλώνει την σύραγκα. Όπως τα υφαίστια συσσορεύει ενέργεια μέχρι να κάνει έκρηξη. Όλες οι αρρώστιες και οι βίαιες συμπεριφορές είναι αποτέλεσμα της έκρηξης. Πάντα σκάει Πάντα εκτονόνετε Κανείς δε μπορεί να διαβεί το μονοπάτι της αν είναι βουλομένο. Πρώτα θα καθαρίσει ο δρόμος και μετά θα έρθει ο θανόντας, αντιμέτοπος με τα πάθη του και τις φοβίες στο τελευταίο του ταξίδι. Τα παιδία έχουν καθαρή συνείδηση , δεν φοβούνται και τα λένε αφελοί, δεν έχουν πάθη. Όσο μεγαλώνει το παιδί και έρχετε σε επαφή με τη διεφαρμένη κοινωνία αποκτάει φοβίες άμυνες και αρέσκετε να αντιγράφει πάθη. Όταν βάλει τις βάσεις αυτές θεωρείτε ενήλικας.

Για τον ταπινό άνθρωπο η ύπαρξη είναι θεία. Έχει χαραγμένο στο τούνελ της συνείδησης νήμα για την επιστροφή του. Σέβετε την ύπαρξη του άλλου όσο προβληματική και να είναι όπως σέβετε την δική του ύπαρξη. Έχει την ικανότητα να υπηρετεί χωρίς την υλική επιβράβευση. Έτσι νιώθει υγειής και είναι υγειής. Στους ταπινούς ωφείλετε η ύπαρξη της δημοκρατίας. Όλες οι υπόλοιπες υπάρξεις είναι κλόυν ζογκλέρ και θυριοδαμαστές στο τσίρκο της ανθρωπότητας. Κάνουν τα πάντα για την ανθρώπινη εικόνα τους και δεν έχουν ίχνος πνευματικότητας. Η ταπείνωση και η πνευματικότητα για αυτούς όλους είναι εργαλεία χειραγώγησεις των υπολοίπων.

Μόνο η μόρφωση ελευθερώνει συνειδήσεις. Η μόρφωση διαμορφώνει την αντίληψη, χτίζει την κρίση άρα και την έκφραση. Ο μορφωμένος άνθρωπος είναι ο δημιουργός και ο υποκηνητής της δημοκρατίας. Όσο ποιο μορωμένη είναι μια κοινωνία τόσο ποιο δημοκρατική είναι, τόσο λιγότεροι φόβοι υπάρχουν, τόσο λιγότερα πάθη. Ο δείκτης ελευθερίας μιας κοινωνίας είναι η μόρφωση των μελών της. Μπορεί να επιυχθεί ο επί γης παράδεισος με την μη ύπαρξη φόβου για το θάνατο μέσω της μόρφωσης και αυτό θα συμβεί σε μερικά χρόνια λόγο της ελεύθερης πρόσβασης σε όλες τις πληρφορίες του διαδικτύου.

Η μη ύπαρξη φοβιών συμαίνει ταξίδι μέσω του τούνελ της συνείδησης στο αιώνιο. Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να ταξιδεύει στο άχρονο μέσω του διαλογισμού της προσευχής και της ακινισίας. Το πρώτο βήμα είναι να εξυμερώσει τα πάθη του το επόμενο βήμα είναι να αντιμετωπίσει τους φόβους του. Όσο περισσότερος διαλογισμός τόσο μεγαλύτερη δυησδητικότητα στο άχρονο στο αιώνιο. Και στο σύμπαν δεν υπάρχει χρόνος έτσι κάλιστα μπορώ να κάνω αυτή τη παρομοίωση μιας και θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένας εσωτερικός αόρατος μικρόκοσμος παρά μόνο εγώ και το σύμπαν μέχρι τη γέννηση του σύμπαντός μας και ακόμα παραπέρα.

Η συνείδηση είναι η τρύπα στο χοροχρόνο που δημιουργήθηκε από την άπειρη ταχύτητα όταν ήρθα από τη αρχή του σύμπαντος σε αυτή τη χρονολογία της γης. Δεν ήρθα τυχαία το επέλεξα όπως κάναν όλες οι υπάρξεις. Δεν ήρθα χωρίς λόγο και σκοπό έχω και λόγο ύπαρξης αλλά έχω και σκοπό όπως όλες οι υπάρξεις.

Οι ασυνείδητη νομίζουν ότι το σώμα τους ζούσε από από πάντα και θα ζουν για πάντα και έτσι συμπεριφέρονται στη κοινωνία. Δεν αναγνωρίζουν κανένα είδος ύπαρξης, η αντήληψη τους περιορίζετε στα υλικά η κρίση τους είναι από κρέας. Πολεμούν την λυσασμένα την πνευματικότητα με τις περιορισμένες ικανότητες τους. Αυτοσκοπός τους είναη η τυφλή εξουσία απέναντι σε οτιδήποτε ζωντανό ή μη. Χρησιμοποιούν την γνώση μόνο για να εξουσιάζουν σε αντίθεση με τους πνευματικούς που εξελίσονται μέσω αυτής. Αναπτύσουν την τεχνολογία για να μπορούν να εξουσιάζουν. Ακριβός επιδή μόνο εξουσιάζουν συγκέντροσαν όλον τον πλούτο. Πάντα βρίσκονται ένα βήμα ποιο μπροστα στα πάντα γιατί πληρώνουν τους ποιο πνευματικούς. Δεν έχει σημασία τι δημιουργούν αλλά πως το χειρίζονται. Έτσι κάθε φορά που χρησιμοποιούν ένα εργαλείο τους για την εξουσία όλοι οι υπόλοιποι το χρησιμοποιούμε για όλους τους άλλους λόγους εκτός της εξουσίας. Έτσι η βαβυλωνία ψηλώνει από τη μια δίνουν ύψος οι πλούσιοι και από την άλλη ο συνειδητόποιημένος κόσμος την κάνει δυνατή κατασκευή για να μη πέσει.

Οι χαζοί εξουσιάζουν. Όσο ποιο χαζός είναι κάποιος τόσο περισσότερο του αρέσει η εξουσία. Οι έξυπνοι γνωρίζουν πως μπορούν διαχείρηστούν την εξουσία. Έτσι το έξυπνο αφεντικό διαχειρίζετε το ανθρώπινο δυναμικό του ώστε να ωφεληθεί όλο το σύνολο ενώ το χαζό αφεντικό δεν τον νοιάζει αρκεί να βγάζει χρήμματα εις βάρος οπιουδήποτε μπορεί να αξουσιάσει.

Ο εγκέφαλος είναι που μας δείνει την ικανότητα να υπάρχουμε. Επεξεργάζετε τις πληροφορίες από όλες τις αισθήσεις για να έχουμε αντίληψη όπως επίσης διαχειρίζετε τους μυες για να έχουμε έκφραση.
Για την αντίληψη χρησιμοποιεί τις τρυπταμήνες. Η ταχύτητα επεξεργασίας των πληροφοριών εξαρτάτε από την σεροτονίνη. Στι περίπτωση που διαλογιζόμαστε ή προσευχόμαστε την θέση της σεροτονίνης παίρνει η διμεθυλτρυπταμίνη που πετυχένει τη μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα του εγκεφάλου. Αυτές οι δυο ουσίες είναι τριπταμίνες. Η φύση μας δίνει και άλλες ουσίες πέρα από αυτές που δημιουργούνται φυσικά. Όπως τη ψιλοκυβίνη που περιέχουν είδη μανιταριών η οποία διασπάτε δύσκολα από τις λειτουργίες του εγκεφάλου έτσι μετά το φάγωμα τέτοιων μανιταριών ο εκγέφαλος λειτουργει ποιο γρήγορα για πολλές ώρες. Άλλη φυσική πηγή τριπταμινών είναι η διμεθιλτρυπταμίνη της ακακίας η οποία διασπάτε σε 5 λεπτά αλλά η ταχύτητα που προσφέρει είναι το τέλειο. Ο άνθρωπος ο οποίος προσεύχετε ή κάνει διαλογισμό ή πίνει ακακία είναι ο επι γης θεός.
Για την έκφραση ο εγκέφαλος χρησιμοποεί την ντοπαμίνη. Μια ουσία μοναδική που δεν υπάρχει αντικαταστάτης της. Η φύση μας έδωσε τα φύλα κόκας για να μπορούμε να έχουμε περσσότερη ντοπαμίνη σε ώρες χαράς. Όπως και τα αραβικά φυτά Khat.
Για την αίσθηση του σώματος χρησιμοιεί τις ενδορφίνες. Αναλαμβάνει αυτή η ουσία την αίσθηση που έχουμε για τα υλικά μέροι του σώματος μας. Ρυθμίζει τον πόνο, όσο ποιο λίγο πονάμε τόσο ποιο ευχάριστα νιώθουμε. Το όπιο περιέχει 2 ανάλογες ουσίες που αντικαθιστούν τις ενδορφίνες, την μορφίνη και την κωδεινη που είναι αρκετά ποιο υσχηρές από τις φυσικές ενδορφίνες.
Για την καλή υγεία του σώματος και της ψυχής υπάρχουν οι ενδοκανναβινόλες. Τα επίπεδα τους είναι ανάλογα της υγείας που έχουμε. Τις ίδιες ουσίες περιέχει η Κάνναβη.

6. Ψυχοενεργά βότανα

Η φύση δε κάνει λάθος. Τα όλα της είναι χρήσιμα.
Για κάθε ασθένια υπάρχει το αντίστηχο βότανο που τη θεραπεύει.
Ευλογημένα να είναι τα ψυχοενεργά βότανα.

Επισκεφτείτε την/τον συγγραφέα ΕΨΕ για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε αίσθημα Υπερηφάνεια για περισσότερα άρθρα! Επισκεφτείτε την περιοχή Δυτική Μακεδονία για περισσότερα άρθρα!
Επισκεπτείτε την αρχική σελίδα, για όλλες τις αναρτήσεις!


Προσθέστε περισσότερα

Πρέπει να είσαι μέλος

Εδώ μπορείς να γράψεις ελεύθερα.

(Επιλέξτε Εικόνες. Προεραιτικό. Μέχρι 10 Με το ctl και click)

Περισσότερες Πληροφορίες